• Persoonlijke groei gegarandeerd!
    Aan de slag met jouw talenten


ONTWIKKELEN

Het start met vertrouwen
(Zelf)vertrouwen en eigen initiatief vormen de basis voor het succes van uw kantoor. Als persoon, als team en als organisatie. Vertrouwen vormt de basis van elke menselijke relatie. Zelfvertrouwen de basis van het geloof in eigen kunnen. Zonder vertrouwen zwakken relaties af en komt men niet in beweging. Initiatief vormt de basis voor het handelen. Het koppelt met in beweging zijn, actiegerichtheid, zaken voor elkaar willen boksen en nieuwsgierigheid. Het creëren van (zelf)vertrouwen en eigen initiatief staat voor ons centraal. Bij de individuele medewerker, bij het team en bij het kantoor in relatie tot haar klanten. Wij spreken daarom over ontwikkelen en niet over alleen opleiden.

Verandering is de enige constante
De huidige, complexe wereld vraagt om het ontwikkelen van medewerkers en teams, waarbij leren en verbeteren de constante is. Het vraagt om periodieke impulsen in zowel informele als formele opleiding. Zowel theoretische vorming als toepassing in de praktijk. Het vraagt ook om gerichte, persoonlijke aandacht. Zoals mentoring door senior medewerkers en coaching door de leidinggevende partner. Er zijn veel vormen van kennisvergadering en -overdracht, de één effectiever dan de ander. Daar een goede keuze in maken is een kunst op zich. Dat vraagt tijd en aandacht, terwijl u vaak genoeg al opgeslokt wordt door de waan van de dag.

Ontwikkelregie
Wij bieden u ondersteuning bij het in gang zetten en voortbewegen van deze ontwikkeling. Bij uw medewerkers, bij uw team en bij uzelf. We bieden zowel losse modules als ontwikkeltrajecten die op maat voor uw kantoor, team of individu gemaakt kunnen worden. Onze opleidingen kunnen we in-company aanbieden of u kunt gebruik maken van onze samenwerking met de NBA voor losse inschrijvingen.

Een aantal voorbeelden treft u onderstaand
Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.