• Samenwerken
    voor de continuïteit
    van het MKB (familie)bedrijf.
TA
Haal meer uit uw adviespraktijk

Wie zijn we

Achter Trusted Accountant staat een team van betrokken professionals. Gezamenlijk delen zij de passie voor ondernemerschap en innovatie.

Ondernemerschap
100%
Innovatie
100%
Ontwikkeling
100%
Betrokkenheid
100%
Arie Heerschap Partner Arie Heerschap (1969) is ondernemer bij Trusted Accountant. Ondernemerschap is zijn rode draad en passie.


Linkedin
Eric Laaper Partner Eric Laaper (1967) is ondernemer bij Trusted Accountant. Komend uit een ondernemersgezin, heeft Eric zich altijd bijzonder geïnteresseerd voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Linkedin
Lucien Claessens Associate Partner Lucien Claessens (1955) is uitgegroeid tot een ‘autoriteit’ op het gebied van de ‘familiebedrijfskunde’.Linkedin
Anita Noordzij Associate Partner Mensen en gedrag zijn voor Anita Noordzij (1968) haar drijfveer in haar ondernemerschap.Linkedin
Jos Brauwers Associate Partner Jos Brauwers (1961) is als bedrijfs- en fiscaal econoom al ruim 30 jaar actief op het gebied van vermogensplanning, vermogensstructurering en fiscale structurering van de ondernemer.

Linkedin
Trijnie Lukassen Associate Partner Trijnie Lukassen-Beije (1972) richt zich als notarieel jurist en nalatenschapscoach/-mediator op de juridische en persoonlijke aspecten rondom erfenissen.

Linkedin
Bent u binnenkort lid van ons team? Associate Partner Wij zijn altijd op zoek naar eigenzinnige specialisten, die nieuwe kennis en ervaring aan ons team toevoegen. Interesse, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Linkedin
Bent u binnenkort lid van ons team? Associate Partner Kent u de accountancy op uw duimpje en bent u de commerciële zwaargewicht die ons netwerk vergroot? Laten we eens vrijblijvend met elkaar kennis maken.

Linkedin


Onze filosofie

Onze missie is het versterken van de continuïteit van het Nederlandse MKB (Familie)bedrijf door vraagstukken op het gebied van management, eigendom en zeggenschap inzichtelijk, bespreekbaar en oplosbaar te maken. Dit doen wij door intensief samen te werken met accountantskantoren, waarbij wij vanuit onze rol de accountant als vertrouwenspersoon van het MKB (Familie)bedrijf versterken.

Wij zien de accountant als één van de belangrijkste raadgevers van de ondernemer en ondernemende familie. U kunt als vertrouwenspersoon de vraagstukken waar ondernemers mee worstelen signaleren, bespreken en begeleiden naar een oplossing. Wij bieden u de tools, opleidingen en begeleiding om de ondernemer en de ondernemende familie inventieve oplossingen te bieden. Oplossingen die bereikbaar en betaalbaar zijn en passen bij een eigentijdse wijze van communiceren.

In de dynamische accountancymarkt zien wij de “Trusted Accountant” als de accountant van de toekomst. En samenwerken met de “Trusted Accountants” van Nederland stelt ons in staat om een stap verder te komen in het realiseren van onze missie: het versterken van de continuïteit van het MKB.


Wij werken met u samen vanuit de volgende 4 pijlers

Familiebedrijven

Veel van uw klanten zijn familiebedrijven. Familiebedrijven streven naar continuïteit, maar kennen veel uitdagingen. Vaak vraagstukken die voor de buitenwereld verborgen blijven. Deze vraagstukken bespreekbaar maken vraagt om inzicht in de economische, psychologische en emotionele aspecten van familiebedrijven. Wij bieden u dit inzicht met onze opleidingen én met praktische adviestools.


Technologie

Klanten zijn steeds beter opgeleid, geïnformeerd en voorbereid. Zij verwachten van adviseurs dat zij proactief meedenken én (on)zichtbare vraagstukken signaleren. Met onze slimme tools en apps signaleert u niet alleen, maar biedt u uw klanten ook een snelle en betaalbare oplossing.


Trusted advisor

Adviseren gaat veel verder dan een goed inhoudelijk verhaal. Een succesvol adviseur investeert in visie, tijd, focus en durf om advies aan zijn klant te mogen geven. In zowel de persoonlijke relatie met zijn klant als in de breedte van het advies. Daarmee bereikt hij de positie van vertrouwenspersoon. Onze trainingen, opleidingen en tools versterken u en uw medewerkers bij het bereiken en verdiepen van de positie als vertrouwenspersoon bij uw klanten.


Serviceprovider

Onze rol is om uw adviespraktijk te ondersteunen. Wij bieden u over een breed terrein van onderwerpen zowel consultancy, opleidingen en concrete adviestools. Alles gericht om uw adviespraktijk én uw adviesteam een impuls te geven en het fundament onder uw kantoor verder te versterken. Als opmaat naar een langdurig, plezierige samenwerking waarin we succesvol de toekomst van de MKB adviespraktijk vormgeven.