Maak uw klanten blij

Deel uw kennis

en nog veel meer!

Trusted Acccountant App

Veel ondernemers zoeken de oplossing voor een probleem op het internet. Dat biedt "gratis" informatie van allerlei aanbieders. U kunt zich in deze strijd mengen met de juiste zoektermen en een flink marketingbudget.

Het kan ook anders: Deel kennis met uw eigen App. U hoeft deze niet zelf te (laten) maken, wij hebben De Trusted Accountant App voor u beschikbaar.

De Trusted Accountant App biedt tools over verschillende financiële, fiscale en administratieve onderwerpen. Uw klant kan zich gratis en vrijblijvend oriënteren op een vraagstuk en een eerste aanzet tot een oplossing krijgen. Bijvoorbeeld in een globale berekening, een checklist of een aantal tips. Uw klant heeft daarmee een beter inzicht in de problematiek en een meer gerichte adviesbehoefte.

De Trusted Accountant App zorgt ervoor dat u een signaal ontvangt als uw klant gebruik maakt van een tool. U bent tijdig op de hoogte van de vraagstelling van uw klant. U kunt direct doorpakken in de vorm van een advies.


De Trusted Accountant App bieden wij aan uw klanten in uw 'look and feel', zodat uw klant alleen uw toegevoegde waarde ervaart.

Functies

U bent in staat om uw kennis op een actieve manier met uw klanten te delen. Daarnaat nog tal van andere mogelijkheden.

Gebruikersvriendelijke Interface

Geen handleiding. Een beperkt aantal vragen en een uitgebreid antwoord.

Regelmatig nieuwe content.

Periodiek worden er nieuwe QuickScans toegevoegd.

Evenementen

Klanten kunnen zich direct aanmelden voor één van uw evenementen.

Downloads

Stel content direct aan uw klanten beschikbaar. Denk hierbij aan whitepapers, rapporten en brancheinformatie.

Uw medewerkers

Stel uw medewerkers voor.

Nieuws

Het laatste nieuws direct bij uw klant.

Notificaties

Informeer uw klanten direct met een pushmessage.

Berichten

Uw klant kan u direct een bericht sturen.

Verdien een plek op de telefoon van uw klant

Waar het voorheen van belang was dat u een website had wordt het steeds belangrijker om zichtbaar te zijn op de telefoon van uw klant. Ondertussen loopt meer dan 90% van het internetverkeer via de mobiel.

Eenvoudige installatie

Uw klant kan de app direct vanuit de appstore of playstore installeren.

Eigenschappen

Maak het onderscheid

Het delen van kennis met klanten is de nieuwe standaard in zakelijke dienstverlening.

De Trusted Accountant App biedt u uw klant kennis in de vorm van een groot aantal tools. Bijvoorbeeld op het gebied van werkkapitaal, financiering, personal finance, bedrijfsverkoop, HR, salarisadministratie, etc.

Uw klant kiest welke tool hij wil gebruiken op een moment dat het hem uitkomt. Uw kennis komt 'on demand' voor uw klanten.

Veel ondernemers zoeken naar “gratis” advies op internet. Zo komen ze in aanraking met allerlei partijen die claimen deskundigheid te hebben en die graag iets weggeven om tot zaken te komen met uw klant.

Met de Trusted Accountant App biedt u uw klant verschillende gratis tools waarmee hij zelf een eerste analyse kan maken. Vervolgens ontvangt uw klant per e-mail een rapport met de eerste bevindingen, zoals bijvoorbeeld een korte berekening en een aantal tips. Uw klant heeft direct een eerste beeld van een oplossingsrichting.

De stap om dan contact met u op te nemen is logisch. Zo weet u zeker dat de klant gratis deskundig advies krijgt én dat u uw klant kunt adviseren bij de verdere uitwerking van zijn vraag.

Klanten verlangen uw aandacht. Geeft u deze aandacht niet, dan stapt uw klant makkelijk over naar andere partijen die advies kunnen bieden.

Met de Trusted Advisor App kunt u periodiek pushberichten aan uw klanten versturen. Pushberichten komen direct binnen op de smartphone of tablet van uw klant.

Ze hebben een grotere impact dan digitale nieuwsbrieven of de berichten op uw website. Met pushberichten geeft u dus gericht aandacht aan uw klant.

De Trusted Accountant App krijgt u in de huisstijl van uw kantoor. Concreet betekent dat dat de Trusted Accountant App, inclusief alle output, in uw 'look and feel' zijn.

Ook krijgt de App de naam van uw kantoor. Uw klant ervaart dus uw toegevoegde waarde. Dit versterkt uw uitstraling als professionele partij.

De Trusted Accountant App meldt u dat uw klant een tool gebruikt. U ontvangt tegelijkertijd met uw klant het rapport, zodat u op de hoogte bent van de specifieke vraag en de data die uw klant gebruikt voor de analyse.

U weet dus waar uw klant mee worstelt en bent dan precies op tijd om uw klant te adviseren. Uw klant ervaart uw pro-activiteit en u genereert op deze eenvoudige wijze nieuwe business.

U kunt natuurlijk zelf een App laten ontwikkelen. Zelf ontwikkelen betekent echter hoge kosten en een lange ontwikkeltijd. Daarnaast zal de App moeten worden beheerd en actueel worden gehouden. Daar zit u natuurlijk niet op de wachten.

U weet dus waar uw klant mee worstelt en bent dan precies op tijd om uw klant te adviseren. Uw klant ervaart uw pro-activiteit en u genereert op deze eenvoudige wijze nieuwe business.

Zo kunt u kennis delen met uw klanten, zonder de kinderziektes van een zelf ontwikkelde App of de zorgen over beheer en onderhoud.

Met de Trusted Accountant App hebt u geen hoge ontwikkelingskosten. Ook hebt u niet de kosten van ownership zoals beheer- en onderhoudskosten. De Trusted Accountant App krijgt u in een jaarabonnement met een maandelijkse fee voor het gebruik. Deze maandelijkse fee is afhankelijk van het aantal gebruikers. Dit baseren wij op het aantal klanten van uw kantoor.

Heeft u Vragen ?

Neem contact met ons op

Contact

Downloads

Uw app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Direct te downloaden van de Play Store en de App Store.